Ophavsret, vilkår & betingelser for brug

Alt udgivet af eller i forbindelse med Skippermediers, P-nummer 1021645326, er beskyttet af lov om ophavsret og administreres af Priverv, Søndergade 5, 9850 Hirtshals, CVR. nr. 35342133. Indholdet på Skippermediers hjemmesider er ejet af en eller flere af følgende juridiske ejere. For nemheds skyld omtales alle juridiske ejere under den samlede betegnelse Skippermedier. Læs venligst disse ophavsvilkår, vilkår & betingelser omhyggeligt før du benytter Skippermediers hjemmesider og indhold. Ved at bruge de besøgte hjemmesider, administreret/ejet af Skippermedier, accepterer du betingelserne. Hvis du ikke er enig i vores ophavsvilkår, vilkår & betingelser beder vi dig om at forlade og ikke længere bruge hjemmesiden og indholdet stillet tilrådighed af Skippermedier.

Skippermedier kan til enhver tid revidere disse betingelser ved at opdatere denne tekst. Sådanne ændringer vil være bindende for dig som bruger. Du bør derfor regelmæssigt besøge denne side for at gennemgå de gældende betingelser, som du er bundet af. Alt indhold stillet tilrådighed af Skippermedier, herunder media, tekster, filer mv., er herefter blot kaldt "Skippermediers hjemmesider og indhold".

Vilkår for brug af vores Medier.

1. Kopiering m.v.

Artikler, fotografier, grafik og andet, der offentliggøres på Skippermediers hjemmesider, tilhører Skippermedier v/Priverv og stilles udelukkende til rådighed for visning/læsning. Det er tilladt at tage kopier på papir (udprint) til privat og erhvervsmæssig brug. Denne adgang gælder for både private og virksomhedder. Det er dog kun tilladt at printe artikler ud på papir til privat eller erhvervsmæssigt brug, hvis der på printet er påført synligt logo. Du må dog ikke, uden skriftligt samtykke fra Skippermeder, kopiere, genudsende, uploade, sende, overføre eller distribuere indholdet af det besøgte Medie, herunder tekst, billeder, lyd eller video til kommercielle eller offentlige formål, på f.eks. andre hjemmesider. Deling af links på diverse sociale medier er tilladt, så længe det sker via de dertil indrettede funktioner.

Det er endvidere tilladt at tage digitale kopier til egen personlig brug eller til personlig brug for husstanden, hvilket typisk vil omfatte din ægtefælle og børn, jf. ophavsretslovens § 12.

2. Links

Skippermedier ønsker at gøre det let for brugere at tilgå, debattere og linke til indholdet på vores forskellige Medier og dets undersider. Du må altså gerne linke til forsiden af det besøgte Medie eller til en specifik artikel eller video, som du omtaler på eksempelvis din egen hjemmeside/blog eller i en e-mail med tydelig kildeangivelse.

Omtaler du en artikel eller video på det besøgte Medie på din hjemmeside/blog eller i en e-mail, ser vi det som god citatskik, at du samtidig linker til den oprindelige artikel. Du må derudover godt gøre os opmærksom på det, ved at skrive til kontakt@skippermedier.dk.

Det er ikke tilladt at etablere links til den besøgte hjemmeside på en sådan måde, at den besøgte hjemmeside fremtræder i det fremmede websites frame. Man må altså ikke linke på en sådan måde, så den besøgte hjemmeside kommer til at se ud som om den er del af en anden hjemmeside, medmindre du på forhånd har en skriftlig aftale om dette med Skippermedier. Overtrædelser medfører krav om erstatning, vederlag og godtgørelse. Skippermedier er ikke ansvarlig for indholdet på eller tilgængeligheden af websites, som den besøgte hjemmeside tilhørende Skippermedier linker eller henviser til. Dette gør sig også gældende for annoncer.

3. Udgivelser af Skippermedier

Skippermedier kan ikke garantere korrekt indhold på hjemmesider og indhold udgivet af Skippermedier. Skippermedier påtager sig intet erstatningsansvar for fejl og udeladelser i indholdet i det besøgte hjemmeside eller tjeneste. Skippermedier ser sig fra tid til anden nødsaget, til at fjerne eller sløre personer, aktiviteter eller budskaber, som ikke følger dansk retslovgivning, som er chikanerende eller som på anden måde ikke kan forsvares at vises i Mediet. Dette gælder også logoer, nummerplader, ect.

4. Brug af hjemmesiden eller indholdet

Brugen af den besøgte hjemmeside eller brug af det tilrådigstillet indhold sker på egen risiko. Hverken Skippermedier eller andre, som er involveret i at designe, fremstille eller publicere hjemmesiden, er ansvarlige for direkte, indirekte, hændelige eller følge skader, der måtte opstå som følge af din adgang til eller brug af Mediet. Skippermedier kan således ikke blive erstatningsansvarlige for evt. skader, som følge af din adgang til eller brug af hjemmesiden eller indholdet. Skippermedier er heller ikke ansvarlig for, og påtager sig ikke erstatningspligt for, skader eller virus, der inficerer dit computerudstyr eller anden ejendom på grund af din adgang til, eller brug, af hjemmesiden. Det samme gælder for din eventuelle downloading af tekst, billeder, materiale, data, video eller lyde fra hjemmesiden. Ved brug af Skippermedier's direkte udsendelser ("WebTV") er du indforstået med at streamingen eventuelt sendes uredigeret. Skippermedier garanterer ikke for korrektheden i udsendelsen. Skippermeder påtager sig intet erstatningsansvar for fejl og udeladelser i de direkte udsendelser.

5. Konkurrencer

Ved tilmeldelse gennem et af Skippermedier's hjemmesider, accepterer du at vi i fremtiden må kontakte dig på din email-adresse, også i andre sammenhæng. En tilmeldelse til en konkurrence er kun gyldig, hvis du har modtaget en kvittering på email, har du ikke modtaget en kvittering bedes du tage kontakt til Skippermedier, du kan finde kontakt oplysninger på alle vores Medier. Det er gratis at deltage i konkurrencer, og præmierne er tydeligt forklaret. vi forbeholder os retten til at ændre præmierne, også efter din tilmeldelse. Vi forbeholder os også retten til at aflyse konkurrencer i visse tilfælde og til at ekskludere tilmeldinger hvis de virker suspekte. Forsøg på at snyde medfører udelukkelse fra konkurrencen og fremtidige konkurrencer, samt i nogle tilfælde fra alle Medier. Vi forbeholder os også retten til at offentliggøre dit fuldenavn på sociale medier, i Mediet og i eventuel markedsføring. Vi forbeholder os også retten til at opbevare dine svar, samt navn og email i vores database, i ubegrænset tid, også efter konkurrencens udløb.

6. Tips

Skippermedier behandler alle henvendelser med 100% fortrolighed. Vi videregiver ikke din identitet, medmindre du giver tilladelse til det. Vi forbeholder os retten til frit at anvende alle modtagede tips. Ved indsendelse gennem en formular på en af vores hjemmesider, sender sammen med emailen også din IP-adresse, det sikre at vi ved misbrug kan finde folkene bag. Med en IP-adresse kan vi i grove tilfælde melde misbrug til politiet.

7. Eneret til logoer og varemærker

Alle varemærker og logoer, der vises på hjemmesiden tilhører eller administreres af Skippermedier v/Priverv. Intet indhold på hjemmesiden kan fortolkes som nogen form for licens eller ret.

8. Tredjemands hjemmeside

Skippermedier er ikke ansvarlig for indholdet af disse linkede hjemmesider eller andre hjemmesider linket til Mediet. Hvis du ønsker at besøge hjemmesider, der er linket til fra det pågældende Medie eller andre hjemmesider sker dette på dit eget ansvar. Dette gør sig også gældende for annoncer. Skippermedier fralægger sig enhver udtrykkelig eller underforstået garanti for så vidt angår korrektheden, lovligheden, pålideligheden eller gyldigheden af ethvert indhold af andre hjemmesider. Skippermedier fralægger sig desuden ethvert ansvar for tab, skade, krav, erstatningsansvar af enhver art som resultat af tredjemands hjemmesider eller indholdet deraf, som er direkte eller indirekte tilgængelig via den besøgte side.

9. Spørgsmål til disse vilkår

Har du spørgsmål til disse vilkår, skal du straks forlade den besøgte hjemmeside og kontakte Skippermedier, før du fortsætter brugen. Ved fortsat brug af hjemmesiden, accepterer og medvilliger du i ovenstående ophavsvilkår, vilkår & betingelser.

Kontakt os

Benyt en af følgende muligheder

  Chat med os »
kontakt@skippermedier.dk
  Søndergade 5, 9850 Hirtshals

Seneste ændring

Seneste ændring af vores Ophavsret, vilkår & betingelser blev foretaget den 8. august 2016.

Du bør regelmæssigt besøge denne side for at gennemgå de gældende betingelser, som du er bundet af.